Hírek, tanácsok családoknak

Minden, ami érdekelheti a magyar családokat. Gyermeknevelés, megélhetés, utazás, sport, tanulás, oktatás, mindenféle.

Friss topikok

Békés Pál gyerekkönyvei

2010.12.07. 11:37 - Balintpeter

Címkék: könyv mese karácsony ajándék békés pál gyerekkönyv bölcs hiánypótló gyermeknyelv

Aki szeretne gyermekei kezébe szép és tartalmas olvasmányokat adni, ne mulassza el elolvasni/megvásárolni Békés Pál gyermekkönyveit.
2005-ben jelent meg a Szerző máig legnépszerűbb, A Bölcs Hiánypótló című könyve,  s azonnal bestseller lett. Olyan könyv, melyet nemcsak a szülők, de a gyerekek is megkedveltek. Ha röviden össze kívánnám foglalni a mondanivalóját: társadalmi szatíra- gyermeknyelven. A címszereplő, a Bölcs Hiánypótló, egész életében másoknak segített. Az óra, akinek hiányzik a kismutatója, szeretne segítséget kérni tőle. Ám nem sejti, hogy épp a legfontosabb és leghasznosabb embereket támadják meg a gonosz Bödönök...Kicsit krimiszerű, de nem erőszakos. Jóval színvonalasabb, mint a mostanában sajnos megszokottá váló bugyuta, erőszakos mesék.  Ennek a könyvnek mélyebb értelme gondolati tartalma, ha úgy tetszik: irodalmisága van. Nem véletlen, hogy Kazinczy Díjat is kapott.
Tíz éven felül ajánlott. Antikváriumokban lelhető fel. Kitűnő karácsonyi ajándék.

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladok.blog.hu/api/trackback/id/tr12499148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása