Életpályatervezés családja, gyermeke részére. Hogy ne az utolsó pillanatban kapkodjon! Érdeklődni: 06 30 737 4043

Hírek, tanácsok családoknak

Minden, ami érdekelheti a magyar családokat. Gyermeknevelés, megélhetés, utazás, sport, tanulás, oktatás, mindenféle.

Friss topikok

Nemzeti Eszközkezelő- de mikor?

2011.02.23. 10:48 - Balintpeter

Címkék: család orbán kormány hitel otthon nemzeti eszközkezelő

Az Orbán-kormány hivatalba lépése után nem sokkal megígérte, hogy rendezi a magas törlesztőrészletek miatt eladósodott családok sorsát. Nemzeti Eszközkezelő Társaság felállítását ígérték. Ha ez megvalósul, sok magyar család kerülhet könnyebb helyzetbe, vagy legalábbis lélegezhet fel.

A Nemzeti Eszközkezelő felállítása azonban késik. Navracsics Tibor miniszterelnökhelyettes két hete azt nyilatkozta, hogy a tervezet már ott van az illetékes minisztérium asztalán. Azóta megint nem történt semmi. Jelenlegi adatok szerint a devizában felvett lakáshiteleknek 30 százalékát már nem tudják törleszteni a hitelfelvevők.

Április 15-én lejár a kilakoltatási moratórium. Mi lesz azután? Mi lesz azokkal a családokkal, akik nem tudják fizetni gigantikusra hízott hitelüket?
Ugye, senki nem fogja elveszíteni otthonát?

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladok.blog.hu/api/trackback/id/tr832683100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása