Hírek, tanácsok családoknak

Minden, ami érdekelheti a magyar családokat. Gyermeknevelés, megélhetés, utazás, sport, tanulás, oktatás, mindenféle.

Friss topikok

Újra torkoskodhat az egész család!

2011.02.24. 10:31 - Balintpeter

Címkék: család étterem fiatal a38 torkos csütörtök

Minden ember szeret finomakat enni, a különbség csak abban van, hogy ki mit talál finomnak. Magyarországon a minőségi vendéglők már olyan drágák, hogy a legtöbb család nem engedheti meg magának, hogy ezekben étkezzen.

Ezen kíván segíteni a Torkos Csütörtök akció, melyet hagyományosan a Hamvazószerdát követő napon tartanak meg. Ilyenkor olcsóbban- legtöbbször féláron- ehetünk az akcióban résztvevő vendéglőkben.

Idán március 10-én ( azaz a jövő hét utáni csütörtökön) rendezik meg a Torkos Csütörtököt. Eddig több ,mint 1000 vendéglő regisztrált országszerte, úgyhogy minden család talál magának megfelelő vendéglőt, ahol vacsizhat egty jót. A nagyobbakban célszerű előre asztalt foglalni.

Anélkül, hogy befolyásolni kívánnám a választást, a fiatalok figyelmét szeretném felhívni egy lehetőségre. A kultikus hírnécnek örvendő A38 hajó ( tudod, ahol azok a jó kis koncertek vannak) is beszállt a buliba, úgyjohy ott is féláron ehetsz. Nem rossz, ugye?

Az akcióban résztvevő éttermekről részletes info: http://menjunkenni.hu

Jó szórakozást, jó étvágyat! És készítse mindenki a gyomrát!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladok.blog.hu/api/trackback/id/tr592686988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása