Életpályatervezés családja, gyermeke részére. Hogy ne az utolsó pillanatban kapkodjon! Érdeklődni: 06 30 737 4043

Hírek, tanácsok családoknak

Minden, ami érdekelheti a magyar családokat. Gyermeknevelés, megélhetés, utazás, sport, tanulás, oktatás, mindenféle.

Friss topikok

Svájci frank: 200 vs 175

2011.03.31. 10:13 - Balintpeter

Címkék: család árfolyam kormány 200 devizahitel svájci frank chf

A kormány legújabb elképzelése az, hogy 200 forint körül maximálja a svájci frank árfolyamát. Ezzel nagyon sok, devizahitelt nyögő családnak segítene, hiszen vége lenne számukra az árfolyamkockázatnak.
A Banki Hitelkárosultak Egyesülete jónak tartja az elképzelést, ám kissé alacsonyabb árfolyamot szeretne. Arra kívánja rávenni a gazdaságirányítást, hogy 175 forintban maximálja a svájci frank árfolyamát.

Nyilvánvaló, hogy ez utóbbi elképzeléssel nagyon sok magyar család jól járna, hiszen alacsonyabb lenne a törlesztőrészlet. Az azonban elgondolkodtató, hogy ez esetben teljes mértékig a hitelt nyújtó bank viselné az érfolyamkockázatot.
Ebbe pedig a Bankszövetség nyilvánvalóan nem fog belemenni. Valószínűleg a két szám közötti értéken rögzítik a CHF árfolyamát.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladok.blog.hu/api/trackback/id/tr132787523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása