Hírek, tanácsok családoknak

Minden, ami érdekelheti a magyar családokat. Gyermeknevelés, megélhetés, utazás, sport, tanulás, oktatás, mindenféle.

Friss topikok

Szilveszteri program családoknak

2010.12.10. 13:02 - Balintpeter

Címkék: zene család gyerek program szülő debrecen szilveszter

Rendhagyó szilveszteri ünnpeség lesz 2010.szilveszterén Debrecenben.Ingyenes koncertet ad a Tankcsapda zenekar, Magyarország legnépszerűbb rockegyüttese.

Az eseményről szóló sajtótájékoztatón- melyen jelen volt Kósa Lajos, Debrecen polgármestere is- Lukács Laci, a banda énekese elmondta: bár a Tankcsapda nem szokott ingyenes utcai koncerteket adni, most mégis kivételt tettek, mert azt szerették volna, ha minél több debreceni zenekedvelő hallja az új album anyagát illetve a szeretett régi nótákat.
Ez a buli más, mint egy hagyományos rock-koncert. Inkább házibuli- hangulatot szeretnének varázsolni, ahol mindenki jól érzi magát, azok is, akik máskor nem járnak Tankcsapda-koncertekre.

Lehet nyugodtan hozni az egész családot! Minden korosztálynak, szülőknek, gyerekeknek élvezetes, emlékezetes szórakozást kívánnak nyújtani a zenekar és a Szervezők.
A koncert helye: Debrecen, Kossuth tér, december 31. A programnak pontosan éjfélkor lesz vége.

Várhatóan megtelik a tér, ahová számítások szerint 60-80 ezer ember fér be.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladok.blog.hu/api/trackback/id/tr462506453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása