Hírek, tanácsok családoknak

Minden, ami érdekelheti a magyar családokat. Gyermeknevelés, megélhetés, utazás, sport, tanulás, oktatás, mindenféle.

Friss topikok

Nincs tévéje, és jól elvan

2011.01.17. 09:56 - Balintpeter

Címkék: munka család tévé kormány otthon szalai

Az Orbán-kormány által kezdeményezett és elfogadott médiatörvény értelmében megkezdte munkáját az Országos Médiahatóság, melynek feladata az egyes újságok ,tévécsatornák, internetes médiumok felügyelete. A Médiatanács elnöke Szalai Annamária, akit 9 évre neveztek ki erre a posztra.

Nemrégiben egy bulvárlap interjút készített Szalai Annamáriával. A Médiatanács vezetője többek között elmondta: neki nincs otthon tévéje, és nagyon jól érzi magát nélküle.

Ebből két dologra következtethetünk:
1. Szalai Annamária nem az a típus, aki hazaviszi a munkáját. Otthon elsősorban a családdal, a magánélettel szeret foglalkozni.
2. Mivel nem néz tévét, inkább olvas, Szalai Annamária ízlése egészséges maradt, dacára a kereskedelmi tévékből áradó ...... Szalai Annamária egészséges ízlésű ember.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladok.blog.hu/api/trackback/id/tr702589642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása