Életpályatervezés családja, gyermeke részére. Hogy ne az utolsó pillanatban kapkodjon! Érdeklődni: 06 30 737 4043

Hírek, tanácsok családoknak

Minden, ami érdekelheti a magyar családokat. Gyermeknevelés, megélhetés, utazás, sport, tanulás, oktatás, mindenféle.

Friss topikok

Hétvégi programok családoknak, 2011. február 18-20.

2011.02.18. 10:43 - Balintpeter

Címkék: hétvége sport család szórakozás színház program 2011

Minden családban elő-elő-fordul, hogy péntek van, és még nincs meg a hétvégi program. A teljesség igénye nélkül íme, egy kis ízelítő az ország hétvégi programjaiból:

Felnőtteknek: Akik szeretik a színházat, méghozzá a jó vígjátékot, azok ne hagyják ki a budapesti Centrál Színházban pénteken 6 órakor kezdődő premiert: Neil Simon: Pletykafészek című darabjában fantasztikus színészeket láthatunk ( Nagy-Kálózy Eszter, Rudolf Péter, Simon Kornél).
A komáromi Jókai-színházban szintés zenés vígjátékot mutatnak be, az Ördög nem alszik címmel.

Minden gyerek szereti a jó mesét. Most beleképzelhetik magukat a lurkók a mesehősök bőrébe! Szombaton a budapesti Savoya Park ad otthont a Legyél Te is mesehős! című rendezvénynek, melyen a gyerekek jelmezeket készíthéetnek, festhetnek, ragaszgathatnak, mindenféle kreatív elfoglaltságot művelhetnek, nagyon jó szórakozás.

Aki pedig a sportot szereti, annak egy nagyon jó kézimeccs kínálkozik: szombaton Székesfehérváron az Alcoa hölgycsapata csap össze az igen jól szereplő DVSC-KOrvex együttesével. Igazi rangadó lesz, ne hagyják ki!

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladok.blog.hu/api/trackback/id/tr572669997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása