Hírek, tanácsok családoknak

Minden, ami érdekelheti a magyar családokat. Gyermeknevelés, megélhetés, utazás, sport, tanulás, oktatás, mindenféle.

Friss topikok

Magyar-holland: esélylatolgatás

2011.03.25. 10:04 - Balintpeter

Címkék: magyar gyerek foci holland dzsudzsák szülők

A nyolcvanas évek sikercsapata, a Mezey-legénység kétszer mérkőzött meg a hollandokkal. Idegenben 2-1-re győztünk, itthon 1-0-ra kikaptunk. Az első mérkőzést a hollandok nem vették komolyan, a másodikra már igazából felkészültek, és nyertek.

Mai válogatottunk közel nem képvisel akkora játékerőt, mint a Détári, Kiprich, Esterházy fémjelezte csapat, valahol az európai középmezőnyben található. Van-e egyáltalán bármiféle esélyünk a hollandok ellen?

Papíron, elméletben nincs. Minden poszton jobbak nálunk, még az itthon szupersztárnak számító Dzsudzsák Balázs sem férne be a narancssárgákhoz. Magyarországnak évek óta nincs megfelelő irányítója, nincs, aki szervezze ezt a csapatot, aki váratlan helyzetekben higgadt marad, aki- egyszerűen szólva- nemzetközi klasszisnak számító irányító.

A védelemben egyedül Juhász Roland számít valamit, csatáraink pedig- nincsenek. Tököli Attilát messze nem tartom válogatott szintű játékosnak, legfeljebb rutinosnak.

Azért én mégis azt remélem, kitesz magáért a csapat. Már csak a gyerekek miatt is, akik jó ideje nem látták erős gárda ellenében nyerni a magyar futballválogatottat. Meg a szülők miatt is, akiknek szintén régóta nincs okuk az örömre, ha a magyar futballra gondolnak.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladok.blog.hu/api/trackback/id/tr352770210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása