Hírek, tanácsok családoknak

Minden, ami érdekelheti a magyar családokat. Gyermeknevelés, megélhetés, utazás, sport, tanulás, oktatás, mindenféle.

Friss topikok

Úszás: fény az alagút végén

2011.04.04. 11:14 - Balintpeter

Címkék: sport gyerek úszás fiatal jakabos verrasztó

Valamikor 2000 táján válságba került a magyar úszósport. A fiatalok egyre kevésbé érdeklődtek, az élversenyzők eredményei sem abban az ütemben születtek, mint ahogy azt a közvélemény elvárta volna.
Újabban, az évtized végére, mintha fény látszana az alagút végén. Beérett egy új generáció, amely már nemcsak ígéret, hanem csúcsokat tartó, versenyeket erő, sportéletünkben komoly szerepet játszó versenyzőkből áll.

Legutóbb a spanyol nemzetközi úszóbajnokság hozott számunkra sikereket. Jakabos és Verrasztó aranya, Mutina ezüstérme jelzi, hogy a magyar úszók ( Székely, Novák, Darnyi, Egerszegi örökösei) ismét dicsőséget szereznek hazánknak, emelik Magyarország ismertségét  a nagyvilágban.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladok.blog.hu/api/trackback/id/tr272798294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása