Életpályatervezés családja, gyermeke részére. Hogy ne az utolsó pillanatban kapkodjon! Érdeklődni: 06 30 737 4043

Hírek, tanácsok családoknak

Minden, ami érdekelheti a magyar családokat. Gyermeknevelés, megélhetés, utazás, sport, tanulás, oktatás, mindenféle.

Friss topikok

Angliában zárolták a Kadhafi-vagyont

2011.03.02. 11:26 - Balintpeter

Címkék: anglia család pénz befektető vagyon kadhafi

Nagy-Britannia kormánya utasította azokat a bankokat, amelyek kapcsolatban álltak a Kadhafi-családdal, hogy minden pénzt és egyéb vagyontárgyat zároljanak, ami a líbiai vezetőhöz vagy annak bármely családtagjához kötődik.
Összesen 1 millió fontot zároltak Angliában a bankok. Ez irtózatosan sok pénz, több ,mint 300 millió forint, ám valószínűleg még több pénzt is találnak- ha tüzetesen keresik, ha akarják tüzetesen keresni.

A nagyobbik Kadhafi-gyereknek volt egy londoni lakása is, ezt is lefoglalták.

Számomra csak az a kérdés, a nyugati hatalmak valóban le akarnak-e számolni Kadhafiékkal. Nem tűnik őszintének az ellenlépések sorozata, mert mindig olyankor kerül rájuk sor, amikor a nemzetközi sajtó megszellőztet valamit. Akkor jönnek a nyugati politikusok és kezdik el osztani az észt.
Kadhafit jóval előbb meg lehetett és meg kellett volna buktatni, lett volna rá lehetőség Ám, ahogy egy "névtelen" líbiai felkelő indulatosan fogalmazott, a Nyugatot csak az olaj érdekli, semmi más. A befektetéseit akarja biztonságban tudni.
Remélem, most bebizonyítjuk, hogy minden racionalitásunk ellenére maradt még bennünk, európaiakban, némi szív...
 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladok.blog.hu/api/trackback/id/tr252703701

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A líbiai határhoz látogat a külügyi államtitkár 2011.03.03. 15:10:01

Győri Enikő Krisztalina Georgieva uniós biztossal közösen látogat meg egy menekülttábort Tunéziában. Az ENSZ Menekültügyi Főbizottságának szóvivője közölte, eddig több mint 180 ezer menekült érte el a líbiai határokat, akik nagy része elhagyta az országot…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása